Nabídka korpusů,příchutí,krémů

11.09.2014 18:44

                                               Nabídka na složení dortu :

 

Nabídka korpusů:

  • Světlý - piškotový
  • kakaový - piškotový
  • ořechový - piškotový
  • hutný čokoládový  - kefírový
  • čokoládový třený
  • red velvet
  • mramorový – piškotový
  • mrkvovo banánový s ořechy

Nabídka krémů :

·         Pudinkový krém : smetanový,vanilkový,čokoládový,malinový,jahodový,citronový

·         Tvarohový krém :   -hutnější /tvaroh,cukr,pudink vanilkový nebo smetanový,máslo/

                                        -lehký /tvaroh,mascarpone,šlehačka,cukr/

                                        - stracciatella /tvaroh,mascarpone,šlehačka,cukr,čokoláda/

      Netypické : ořechový,mátový,mangový,citronový,pomerančový

·         Pařížská šlehačka : - lehká /složení: čerstvá smetana 33%, cukr, holandské kakao./

-                          - těžká  /složení: čerstvá smetana 33%, cukr, holandské kakao, čokoláda, máslo/

Možné povrchy dortů:

·         krém – viz nabídka krémů

·         čokoláda

·         potahová hmota – barva sněhově bílá,lze barvit do všech odstínů- /složení: cukr a glukóza -je jemnější, ale sladší než marcipán/

·         pravý marcipán /dávám vždy v kombinaci s potahovou  hmotou – pozor,dort nebude mít čistě bílou barvu,ale spíše smetanovou po mandlích/ 

·         dort je možno dále proložit ovocem – jahody, maliny, višně, lesní směs, banány,mandarinky apod  nebo lehce promazat marmeládou – višňová, malinová, jahodová, borůvková, rybízová, meruňková

Dozdobení dortů: dortové svíčky, svíčky-čísla,plastové figurky, čerstvé květiny  se připočítají k ceně dortu dle aktuálních cen dodavatelů.

 

Dorty vícepatrové lze libovolně kombinovat. Dorty jsou vyztužené.

 

 

 

 

 

Všechny  figurky,květiny a ozdoby jsou vyrobeny z potahové hmoty,ne z pravého marcipánu. Lépe se s ní pracuje,vyniknou barvy i detaily.

 Nejoblíbenější kombinace :

    Mramorový korpus,mascarpone tvaroh krém a maliny,obmazáno pařížským krémem  

 Pro milovníky čokolády :

   Čokoládový mechový korpus,stracciatella krém,pařížský krém

 

 

Cena dortů je dle pracnosti od 250 do 350kč/kg.  /nejčastěji 280kč/kg/

U 3D dortů,obzvláště aut a složitějších tvarů počítejte s váhou kol . 4kg.

Váha klasického kulatého dortu /24cm/  se pohybuje od 2,5 do 3,5 kg,podle zvolené náplně a množství  zdobení  na  dortu.

Ke korpusu čokoládovému mechovému,ořechovému a mrkvovo banánovému s ořechy  a  red velvet přičítám ke konečné ceně  50,-kč.

Podložky pod dort stojí průměrně 10kč, podložky k vícepatrovým dortům jsou cenově od 80 do 100,- kč .

Dorty svatební,klasické třípatrové kulaté  mají  cca od 8 do 13kg.Čtvercové jsou o něco těžší.